Πέμπτη 3 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διχάζει η έδρα του τελικού

Την αλλαγή της έδρας του τελικού της 12ης Μαΐου για το Κύπελλο Ελλάδας ζήτησε με επιστολές του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης. Οι επιστολές είχαν σαν αποδέκτες τους προέδρους της ΕΠΟ, Κώστα Αλεξανδρίδη, αλλά και του έτερου φιναλίστ, του ΠΑΟΚ, Γιώργο Μπατατούδη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ζήτησε την αλλαγή της έδρας από το «Νίκος Γκούμας» της Νέας Φιλαδέλφειας στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία για περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και να εξυπηρετηθούν καλύτερα και να έχουν περισσότερη ασφάλεια από το ήδη κληρωθέν γήπεδο. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως δεν περιμένει να δημιουργηθεί πρόβλημα από την πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς η κλήρωση ανέδειξε την Αθήνα ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τους δύο υποψήφιους για το τρόπαιο.

Από την πλευρά του «Δικεφάλου», οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Σίμου Λάζαρη δίνουν και το κλίμα που επικρατεί στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. «Αν θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει μόνος του στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν τελικό με ίσους όρους κι από αυτή τη θέση δεν πρόκειται να αποκλίνει. Το κύπελλο είναι θεσμός και όλοι πρέπει να σέβονται τους θεσμούς.

Πέρα από αυτό, χτες έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο «Νίκος Γκούμας» για τους φίλους των ομάδων χωρίς όμως, να συζητηθούν οι όποιες προτάσεις των φιναλίστ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ