Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κινηματογραφικές συναντήσεις από το ΚΕΘΕΑ

Το Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διοργανώνει κινηματογραφικές συναντήσεις με την προβολή βραβευμένων ελληνικών ταινιών. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου, 1η Δεκεμβρίου, 8 Δεκεμβρίου και θα ξεκινούν στις 17:30. Τις ταινίες θα προλογίσουν μέλη της ομάδας του Πολιτιστικού Στεκιού (Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής). Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 210.8653.960 εσωτερικό 111 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η ομάδα Γραφιστικής των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ως πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει το χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο, συμπράττουν σε αυτή τη δράση με σκοπό την ενίσχυση του πνεύματος της προσφοράς, των ανθρώπινων αξιών και της κοινωνικής φροντίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Κυριακή 24/11: «Peppermint» του Κώστα Καπάκα (παραγωγή 1999). Μια συγκινητική κωμωδία. Μια ταινία αναμνήσεων, με φόντο τη δεκαετία του 1960. Το σενάριο είναι σαν να ξεφυλλίζεις κάποιο οικογενειακό άλμπουμ και από κάθε φωτογραφία να θυμάσαι σκηνές, ήχους και μυρωδιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ