Σάββατο 30 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις από τους γονείς

Εκδήλωση με θέμα «Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και φασισμός μέσα από τα σχολικά βιβλία», πραγματοποιεί την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ), στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με χαιρετισμό του προέδρου της ΑΣΓΜΕ και θα προβληθεί βίντεο - ντοκουμέντο από το Δεκέμβρη του '44. Θα ακολουθήσει η κεντρική ομιλία από τον καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ Γ. Μαργαρίτη, ενώ προβλέπονται τοποθετήσεις από εκπροσώπους της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Την ίδια μέρα:

  • Η Ενωση Γονέων Πετρούπολης μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων - Καματερoύ και το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την Παιδεία, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντίστασης 61). Θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μαθητές.
  • Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας διοργανώνει συναυλία, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του σχολείου (οδός Γεωργίου Καρέλια), με συνθέσεις αποφοίτων του σχολείου και άλλων μουσικών. Για την κάλυψη των εξόδων της συναυλίας ο Σύλλογος έχει εκδώσει μπλοκ οικονομικής ενίσχυσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ