Σάββατο 30 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Η ΚΟΒ Βασιλικών (Ιστιαίας Εύβοιας) του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση προς τιμήν των 95χρονων του Κόμματος και για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Ψαρουδάκης» στα Βασιλικά.

-- Οι Οργανώσεις Κεφαλονιάς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση, με θέμα «95 χρόνια ΚΚΕ - 45 χρόνια ΚΝΕ», στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς, στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, Γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Ρεθύμνου του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «Χατζησπύρος» στο Σωματά, στις 8 μ.μ.

-- Οι ΚΟΒ Εξαρχείων και Μεταξουργείου του ΚΚΕ διοργανώνουν γλέντι στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος).

-- Η ΚΟ Βελγίου του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στις 7.30 μ.μ. στο Espace Marx.

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης διοργανώνει συνεστίαση, στις 12.30 μ.μ., στο παλιό DIA (γωνία Αμυκλών και ΤΕΟ απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ του Αγ. Αντρέα).

Τη Δευτέρα 2/12

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στον Αγ. Δημήτριο, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 5.30 μ.μ. στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χ. Φλωράκης» (οδός Χ. Φλωράκη 6, πρώην Πυθίας, Χαλάνδρι) η ΚΟΒ Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Θεωρητικά ζητήματα στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Σ. Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟ Τρίπολης διοργανώνει εκδήλωση, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, αφιερωμένη στα 95 χρόνια του ΚΚΕ με ομιλητή τον Ν. Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ