Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Καταγγέλλουν τη δίωξη δασκάλου

Την πειθαρχική ανάκριση εναντίον του δασκάλου Γιάννη Ρόμπα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και μέλους του ΔΣ της Ενωσης Γονέων της Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, καταγγέλλουν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο εκπαιδευτικός παρέλαβε στις 28/11/2013 κλήση εγκαλούμενου σε εξέταση επειδή ως μέλος της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Ε' Δημοτικής κοινότητας Πειραιά μοίρασε ανακοίνωση της Ενωσης την ημέρα του αγιασμού σε λύκειο της περιοχής.

Το ΔΣ της ΔΟΕ και τα ΔΣ των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης», Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου» και Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης» σε σχετικές τους ανακοινώσεις υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων ότι «η δίωξη στοχεύει στον εκφοβισμό ευρύτερα των εκπαιδευτικών, γονιών, εργαζομένων που διεκδικούν τα εργασιακά δικαιώματά τους και συνιστά κατάφωρη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο». Τα σωματεία στηρίζουν τον εκπαιδευτικό και καλούν τον διευθυντή Εκπαίδευσης να παύσει τώρα την απαράδεχτη πειθαρχική δίωξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ