Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τρίτη

-- Η ΚΟΒ Οικονομικού / Διοίκησης Πάτρας διοργανώνει ομιλία - συζήτηση με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση μέσα από τα βιβλία των σχολών και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα ΠΑΜ 17, στις 12 μ., με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην Ανθούσα με τον Κώστα Ζιώγα, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη

-- Εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ οργανώνει η ΤΕ Ξάνθης, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο Προκάτ του Πολυτεχνείου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Θα παρουσιασθεί θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Τέχνη και εξορία», από τη μουσικοθεατρική ομάδα της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 12/12

-- Η ΤΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις για τα 95 χρόνια του Κόμματος. Την Πέμπτη στις 6.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ερνστ Τέλμαν» και θα προβληθεί η ταινία «Ο ηγέτης της τάξης του». Την Παρασκευή οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παιδαγωγικό - δημιουργικό παιχνίδι για τις μικρές ηλικίες, εκδήλωση με τίτλο «Κομμάτια Ιστορίας της περιοχής μας», που οργάνωσαν και παρουσιάζουν εκπαιδευτικοί και μαθητές. Και τις δύο μέρες 18.00 - 22.00 θα λειτουργούν έκθεση ζωγραφικής του λαϊκού ζωγράφου Τάκη Καμπανία με θέμα «Ο καπιταλισμός γεννά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο» και έκθεση πολιτικού και παιδικού βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ