Τετάρτη 15 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΕΛ
Κατηγορίες και υπονοούμενα μετά τη διαγραφή

Μια μέρα μετά τη διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας των ΑΝΕΛ Γιώργου Νταβρή από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος (επειδή δεν προσήλθε σε συνεδρίαση της ΚΟ), χτες η επιτροπή δεοντολογίας των ΑΝΕΛ τον διέγραψε και από μέλος του κόμματος.

Ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Real», εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου: «Νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Καμμένο γιατί με διέγραψε. Δεν ήμουν αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ήμουν δικαιολογημένος γιατί (...) ήμουν σε επίσημη αποστολή της Βουλής στον Οργανισμό Ημερήσιων Εκδρομών Πατρών και αύριο θα καταθέσω τα παραστατικά».

«Επί της ουσίας», συνέχισε «θα δείτε το βίντεο που έχει να κάνει με τα υποβρύχια, γιατί ο κύριος πρόεδρος (σ.σ. ο Καμμένος) μίλησε για διαπλεκόμενα. Εγώ το βράδυ που μιλάγαμε για τα υποβρύχια στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Αβραμόπουλο (σ.σ: ο νυν υπουργός Αμυνας) να φέρει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή. Εκείνο το βράδυ αναφέρθηκα στον φίλο του κ. Καμμένου, τον κ. Μεϊμαράκη (πρ. υπουργός Αμυνας), είναι προφανές, θα το δείτε και στο βίντεο ότι ο κ. Καμμένος ούτε με χειροκρότησε».

Σε άλλες δηλώσεις του, στο «Mega», ο Νταβρής είπε: «Είχα πιστέψει σε ένα δημοκρατικό κι όχι σε ένα νεοαρχηγικό κόμμα». Ταυτόχρονα, κατέφυγε σε χαρακτηρισμούς για τον επίσης βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο, κάνοντας λόγο για «τραβεστί αντιμνημονιακό που εισέβαλε με την άδεια του Πάνου Καμμένου στο σπίτι των ΑΝΕΛ».

Ο Νικολόπουλος, πρώην στέλεχος της ΝΔ, διατελέσας υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, διεγράφη από τον Αντ. Σαμαρά, ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του οποίου είναι Γενικός Γραμματέας, ενώ το τελευταίο διάστημα λέγεται ότι έχει «κλειδώσει» η εκλογική συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ