Πέμπτη 16 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στο πλευρό των πρώην εργαζομένων στη HOL

Σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19/1, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του συνδικάτου Επισιτισμού (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, 7ος όροφος) καλεί τους εργαζόμενους της «360 connect» το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), με βασικό θέμα την οργάνωση της πάλης και τη σύσταση Σωματειακής Επιτροπής.

Αμεσος στόχος είναι η διεκδίκηση επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας που θα κατοχυρώνει μισθούς και δικαιώματα, όπως αυτά ίσχυαν πριν τις 18 Δεκέμβρη, μέρα που η Hellas On Line απέλυσε σε μια νύχτα τους 450 εργαζόμενους από το τηλεφωνικό της κέντρο και τους «μεταβίβασε», με κατάπτυστες ατομικές συμβάσεις, στην εταιρεία «360 connect».

Το ΣΕΤΗΠ καλεί, επίσης, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει έξω από το υπουργείο Εργασίας (Πειραιώς 40) την Παρασκευή 24/1, στις 10 π.μ., όπου θα γίνει τριμερής συνάντηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους της «360 connect». «Μαζικοποιούμε τις γραμμές του συνδικάτου, συμμετέχουμε στην τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ την Κυριακή 26/1, για να καταρτίσουμε το σχέδιο πλαίσιο πάλης μας, με στόχο την υπογραφή κλαδικής Σύμβασης Εργασίας», καταλήγει το Συνδικάτο στο κάλεσμά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ