Σάββατο 18 Γενάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
Δράσεις συνδικάτων και φορέων

Συνδικάτα και μαζικοί φορείς συνεχίζουν τη δράση τους για τα ζητήματα της Υγείας.

Τη Δευτέρα, 20 Γενάρη:

  • Η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας ΠΑΜΕ Νομού Ηρακλείου διοργανώνει σύσκεψη στις 6.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (αίθουσα «Ν. Σουκατζίδη» στο υπόγειο) με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και οι θέσεις του ΠΑΜΕ - Σχέδιο δράσης».
  • Το κλαδικό Συνδικάτο Τροφίμων - Ποτών Νομού Αχαΐας καλεί όλα τα ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε σύσκεψη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας για την οργάνωση της πάλης για δημόσια και δωρεάν παροχή Υγείας.

Την Πέμπτη, 23 Γενάρη: Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας διοργανώνει σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσά του. Καλούνται να συμμετάσχουν τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΛ, τα συνταξιουχικά σωματεία, οι Σύλλογοι Αυτοαπασχολουμένων - Μικρών ΕΒΕ και Αγροτών, η Ενωση Γυναικών (μέλος ΟΓΕ) και οι Λαϊκές Επιτροπές των συνοικιών της Λάρισας.

Την Παρασκευή, 24 Γενάρη: Οι Τοπικές Γραμματείες ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ Ικαρίας - Φούρνων διοργανώνουν κατά τόπους απογευματινές συγκεντρώσεις.

Τη Δευτέρα, 27 Γενάρη: Η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας ΠΑΜΕ Νομού Ηρακλείου διοργανώνει κινητοποίηση στις 11 π.μ. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Την Τρίτη, 28 Γενάρη: Η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας ΠΑΜΕ Νομού Ηρακλείου διοργανώνει συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στην πλ. Ελευθερίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ