Τετάρτη 22 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση για τους ανέργους της Ζώνης

Συγκέντρωση με αίτημα την ουσιαστική προστασία των ανέργων διοργανώνουν αύριο, Πέμπτη, στις 10 π.μ. στην Ομόνοια το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, η Πανελλήνια Ενωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών. Θα ακολουθήσει στις 11 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας.

Επίσης, την Κυριακή 26/1, στις 11 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση των σωματείων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, με σκοπό την ενημέρωση του κλάδου, μετά από τις τελευταίες συναντήσεις - επαφές με υπουργεία - φορείς - εργοδότες και τον καθορισμό της στάσης και της δράσης των σωματείων για το επόμενο διάστημα.

Τα σωματεία μεταξύ άλλων διεκδικούν: Εκτακτο βοήθημα για όλους τους ανέργους 1.000 ευρώ. Αύξηση του επιδόματος ανεργίας και παροχή του για όλο το διάστημα της ανεργίας. Καμιά διακοπή ρεύματος, άμεση επανασύνδεση σε όσα σπίτια εργατών και ανέργων έχει διακοπεί. Κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ