Κυριακή 26 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το πρόγραμμα

Καθημερινά, ανά μια ώρα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ μεταδίδεται σύντομο εργατικό δελτίο ειδήσεων.

Τις δικές τους εκπομπές έχουν το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων, το κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και η Ενωση Ελεγκτών Λογιστών Αττικής. Εκτός από τα συνδικάτα, εκπομπές έχουν το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής.

Στο πρόγραμμα προστέθηκαν πρόσφατα οι εκπομπές της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και της Γραμματείας Εκπαιδευτικών, ενώ στις αρχές του Φλεβάρη θα ξεκινήσει εκπομπή με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι καλλιτεχνικές εκπομπές και εκπομπές σχολιασμού: «ΠΑΜΕ Δρόμο» με τον Γιώργο Σαρρή, «Η μουσική που βλέπετε», που αφορά το τραγούδι στον κινηματογράφο, με τον Βασίλη Σκουρτόπουλο, «Γεια σου περήφανη κι αθάνατη εργατιά», εκπομπή αφιερωμένη στο εργατικό και λαϊκό τραγούδι, με την Μαρία Καραπιπέρη και «Κακά μαντάτα» με τον Πέτρο Πουντίδη (ΤΟΤΕΜ).

Ολες οι εκπομπές βρίσκονται αναρτημένες και διαθέσιμες για ακρόαση στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ (pame@pamehellas.gr). Επικοινωνία για προτάσεις, ιδέες, ανταποκρίσεις και οποιαδήποτε προσφορά στη λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου, στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ (210.3301842, 210.3301847, 210.3833786, 210.3802864) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση webradio@pamehellas.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ