Κυριακή 2 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
φωτό 1

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πιέρρου ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, γεωπόνος από το Γύθειο Λακωνίας, ήταν μέλος της ΟΚΝΕ, καθοδηγητικό στέλεχος στο Αγροτικό Τμήμα, υπεύθυνος Τύπου και Πληροφοριών της ΝΕ Λακωνίας, με έδρα το Κρυονέρι Οιτύλου (μαζί με τον Νίκο Κατσώρχη, από τον Πύργο Δυρού, χειριστή πολυγράφου, γραφομηχανής κ.λπ.). Συνελήφθη από ΜΑΥδες στον Πάρνωνα μαζί με τους συντρόφους του το 1948. Καταδικάστηκε σε θάνατο από το Στρατοδικείο της Τρίπολης. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Αίγινας και εκτελέστηκε, σε ηλικία 28 ετών στο Γουδή στις 2 Φλεβάρη 1949, μαζί με τους συντρόφους του ΣΠΥΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗ και ΝΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΟ (καπετάν Λυσαίο).

Στην άσβεστη μνήμη τους, η ανιψιά του Κατερίνα Σαραντάκου προσφέρει 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και του αξέχαστου αδελφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, Πολιτικού Επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμησή του 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του αγροτικού κινήματος, ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΗΛΙΑ (Μαυρολιά) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ από Χανδρινού Μεσσηνίας, με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατό τους, ο γιος τους Στάθης προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βριλησσίων.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
***

φωτο 1

Στις 14/11/2013 «έφυγε» από τη ζωή ο ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Γεννήθηκε στο Αρδάνι Τρικάλων το 1935. Ηταν γνήσιο παιδί της φτωχής αγροτιάς. Από μικρός μπήκε στη βιοπάλη, ζώντας τη φτώχεια, την ανέχεια, την αδικία και την εκμετάλλευση. Ποτέ του δεν παρασύρθηκε σε δρόμους υποταγής και συμβιβασμού, δε λύγισε στην τρομοκρατία και τις απειλές που δέχθηκε στη διάρκεια της χούντας. Ηταν τίμιος, εργατικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Το 1982 εξελέγη πρόεδρος της κοινότητας Αρδανίου. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1977 και έμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματός του μέχρι το τέλος της ζωής του. Στην κηδεία του παραβρέθηκε, σύσσωμο το χωριό. Καθώς και αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ με τον Γραμματέα της.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε 130 ευρώ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Μπορμπότης Θεόδωρος, Μπορμπότης Σπύρος, Πάντενας Θανάσης, Παπαγεωργίου Αχιλλέας, Παπαγεωργίου Κώστας, Τσίγκας Σπύρος, Κολιός Αχιλλέας.

***

φωτο 1

Στις 27 Γενάρη έκλεισαν 9 χρόνια απ' όταν «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, συνταξιούχος δικηγόρος. Ομως, η σκέψη μας τον κρατάει πάντα ζωντανό ανάμεσά μας. Νεαρός ακόμη, ασπάστηκε τον κομμουνισμό και παρέμεινε πιστός οπαδός του ΚΚΕ σ' όλη του τη ζωή.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, 200 ευρώ για την Οικονομική Ενίσχυση του Κόμματός του.

Τα αδέλφια του: Βασιλική Σκανδάλη, Νίκος Παλούμπης. Τα ανίψια του: Ιωάννα, Μαργαρίτα και Θοδωρής.

***

Φωτο 1

Ο πατέρας μου ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο, συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από την τριπλή κατοχή! Το 1944 ο ηρωικός στρατός του ΕΛΑΣ ελευθέρωσε την πατρίδα. Ομως, αναγκάστηκε να παραδώσει τα τιμημένα όπλα που πήρε από τον εχθρό και οι Ελληνες φασίστες άρχισαν να σκοτώνουν αυτούς που πολέμησαν τον εχθρό! Αρχισε ο εμφύλιος πόλεμος! Το 1947 οι φασίστες μπήκαν στο χωριό Ελατος Γρεβενών σκότωναν όποιον βρίσκαν μπροστά τους! Εκείνη τη μέρα σκότωσαν και τον ήρωα πατέρα μου.

Στη μνήμη του πατέρα μου και στη μνήμη όλων των χωριανών που θυσίασαν τη ζωή τους για να ελευθερωθεί η πατρίδα, μέσω της ΚΟ Τριανδρίας, προσφέρω 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Ο γιος του, Νέστορας Κλεάνθης

***

φωτό 1

Στις 20/12/2013 έκλεισαν έξι μήνες που «έφυγε» από τη ζωή η κομμουνίστρια, αγωνίστρια της ΕΑ και μαχήτρια του ΔΣΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ - ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ. Γεννήθηκε το 1919 στο χωριό Μάνη Εβρου, από αγροτική οικογένεια. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη Χατζήπαπα, με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Σκοτώθηκε το 1947 με το βαθμό του λοχαγού στον ΔΣΕ. Με την ήττα του ΔΣΕ, η Αποστολία βρέθηκε στην πρώην Α. Δ. Βουλγαρίας, εκεί συναντήθηκε με τα παιδιά της, τα οποία βρίσκονταν σε διάφορους παιδικούς σταθμούς. Εργάστηκε στην παραγωγή με πολλές διακρίσεις. Στη Βουλγαρία, παντρεύτηκε τον Κοσμά Λαζαρίδη, επίσης αγωνιστή της ΕΑ και μαχητή του ΔΣΕ, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί. Πέθανε στη Θεσ/νίκη το 2002. Μετά τον επαναπατρισμό της συνδέθηκε με το ΚΚΕ και τις οργανώσεις: ΕΑ, ΠΕΕΠΠ και συνταξιούχων, στις οποίες δούλεψε ακούραστα.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Στη μνήμη της, η κόρη της, Βασιλική Χατζήπαπα, και ο γαμπρός της, Μηνάς Μερτζανίδης, πρόσφεραν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσ/νίκης.

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΤΑΣΟΥ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, αντιστασιακού, καθώς και του αδερφού του, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, αντάρτη του ΕΛΑΣ που σκοτώθηκε από Γερμανούς στα Γρεβενά τον Αύγουστο του 1944, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, τιμώντας και τα 95 του χρόνια, 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Σοφία Χρυσοπούλου

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΟΥΛΑ, που πέθανε το 1998, πιστού οπαδού του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, το ποσό των 100 ευρώ στην ΤΟ Κατασκευών.

Τα παιδιά του

Σωτήρης - Πασχαλιά

***

φωτο 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ από το Μεταλλικό Κιλκίς, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Θεοδώρα Σοφιανίδου

***

φωτο 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και του αδελφού μου ΑΝΔΡΕΑ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την ενίσχυσή του.

Η κόρη και αδελφή τους, Γυμνοπούλου Ολγα

***

φωτο 1

Στις 26 Γενάρη συμπληρώθηκαν 23 χρόνια που έχασα τον σύζυγό μου ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΩΣΤΑ. Αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια, αφού έζησε και την εξορία, αλλά δεν έπαψε να αγωνίζεται σ' όλους τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες για το δίκαιο των εργαζομένων, πλάι στο ΚΚΕ και μέσα από το Σύλλογο Λογιστών Θεσσαλονίκης ως το τέλος της ζωής του. Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
Η γυναίκα του

Καρακασίδου Μαρία

***

Ο Μαναζής Κωνσταντίνος προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πολυγύρου 200 ευρώ, στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, των: ΜΑΝΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΡΛΙΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΑΡΛΙΑΡΗ ΟΛΓΑΣ, ΚΥΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΓΙΑΓΚΟΣ), ΣΩΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΜΠΟΛΜΑΤΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΛΙΟΝΤΑΡΗ ΔΑΦΝΗ, ΣΑΡΡΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΓΚΟΤΖΙΟ ΑΣΤΕΡΙΟ, ΛΥΡΤΖΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΜΠΙΤΣΙΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΜΠΑΚΙΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΑΝΤΑΒΕΛΑ ΓΙΑΓΚΟΥ, ΡΑΝΤΑΒΕΛΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΛΑΝΑΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΑΛΛΙΚΑ, των αδελφών μου ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ και ΜΑΡΙΚΑΣ, των θειών μου ΜΑΡΙΚΑΣ και ΣΟΦΙΑΣ, των γαμπρών μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που «έφυγε» στις 9/1/13, του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΚΑΣΝΑΚΗ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΡΝΟΥ, του ξαδέλφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ (Φράνγκο, μέλος του ΚΚΕ) των αγωνιστριών ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΕΛΙΣΩ ΓΑΙΤΑΝΙΔΟΥ, ΕΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΙΔΟΥ και της φίλης ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟΥΜΠΗ - ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ από την πενιχρή σύνταξη των 360 ευρώ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μου, το ΚΚΕ, 20 ευρώ μέσω της Δυτ. ΚΟΒ Βεροίας.

ΚΟΥΛΙΑΠΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΟΥΛΙΑΠΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Συντροφικά Γιάννης Ν. Γαλλίκας

***

φωτο 1

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ, που «έφυγε» στις 16-1-2013. Αγαπημένος σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα. Καλός πατέρας και παππούς. Από μικρός στον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης, μαχητής και αξιωματικός του ΔΣΕ. 70 χρόνια δίπλα στο αγαπημένο μας ΚΚΕ. Μας λείπεις, και θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Συκεών και 50 ευρώ στην Εθνική Αντίσταση - Παράρτημα Συκεών.

Η σύζυγος Ευαγγελία, οι κόρες Ευμορφία, Δέσποινα, ο γαμπρός Δημήτρης και εγγονός Κίμων.

***

φωτο 1

Πέρασαν ήδη 7 μήνες από το θάνατο του σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΙΑΚΩΒΟΥ (Λυκούργου). Ολη η ζωή του σ. Λυκούργου ήταν ένας συνεχής αγώνας μέσα από το ΚΚΕ και το Λαϊκό Κίνημα. Αγωνιστής του ΕΑΜ και της ΕΠΟΝ, μέλος του ΚΚΕ από τα χρόνια της Κατοχής, οδηγήθηκε στο βουνό από τις διώξεις που ακολούθησαν τη Μετα-Δεκεμβριανή κατάσταση. Μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ με το βαθμό του λοχαγού, πήρε μέρος σε αμέτρητες μάχες και τραυματίστηκε πολλές φορές, στο αρχηγείο Κερδυλλίων και έπειτα στη 2η Μεραρχία και την 20ή Ταξιαρχία. Με την υποχώρηση, τραυματισμένος πέρασε ση Λ.Δ. Βουλγαρίας. Σπούδασε στο Οικονομικό Ινστιτούτο «Καρλ Μαρξ».

Μετά από ολόκληρη οδύσσεια επαναπατρίστηκε το 1981 μαζί με τη γυναίκα του Εφη. Με όλες του τις δυνάμεις μέχρι και το τέλος της ζωής του ρίχτηκε στην κομματική δουλειά, ιδιαίτερα στη δουλειά με τους αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ. Για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Λαγκαδά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Στη μνήμη του συντρόφου από το Λαγκαδά προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

Επίσης, η γυναίκα του Εφη, προσφέρει 80 ευρώ μέσω ΚΟ Λαγκαδά.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
***

φωτο 1

«Εφυγε» στα 66 του χρόνια ο σ. ΛΗΜΑΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, οικοδόμος, μέλος της ΚΟΒ Καλλινδοίων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Από μικρό παιδί αντιπάλεψε την εκμετάλλευση και την αδικία. Στρατεύθηκε στο ΚΚΕ από νεαρή ηλικία και μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν ενεργός και δραστήριος, παρών σ' όλες τις μάχες και τους αγώνες που έδωσε το Κόμμα και το κίνημά μας.

Στη μνήμη του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος: ο σ. Λημαράκης Θανάσης 50 ευρώ, ο σ. Πορδοπούρας Γιώργος 50 ευρώ, ο σ. Σγουρομάλλης Αγγελος 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καλλινδοίων του Κόμματος.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της συζύγου μου ΜΑΡΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, το κόμμα που υποστήριζε σ' όλη της τη ζωή.

***

φωτο 1

Η συντρόφισσα Κίτσα Κερεκλίδου από τη Γάβρα Κιλκίς προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ στη μνήμη της συντρόφισσας ΣΟΥΛΑΣ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ από τη Γάβρα Κιλκίς.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ προσφέρω 20 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γούναρη Τούλα

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΟΥ και στη μνήμη του αγωνιστή ΣΑΒΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ, η Βασιλική Μίχου προσφέρει 200 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» και 40 ευρώ στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ».

ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ
***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΞΕΦΤΕΡΑΚΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

***

φωτο 5

Η οικογένεια Ερμή και Μαρίας Μουρατίδη, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης, προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη των γονιών τους: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ και των αδελφών τους ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΛΙΑΠΙΔΗ και ΛΑΖΑΡΟΥ και ΣΤΕΛΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.


ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ -
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ -

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ -
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ -

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (τα παιδιά του Σωτήρης -Πασχαλιά)
ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (τα παιδιά του Σωτήρης -Πασχαλιά)

ΜΑΡΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΚΟΘ)
ΜΑΡΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΚΟΘ)

ΛΗΜΑΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΚΟΒ Καλλινδοίων Θεσ/νίκης)
ΛΗΜΑΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΚΟΒ Καλλινδοίων Θεσ/νίκης)

ΣΟΥΛΑ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ, από Γάβρα Κιλκίς
ΣΟΥΛΑ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ, από Γάβρα Κιλκίς

ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη μνήμη αγωνιστών (2011-12-18 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-11-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-06 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-12-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-11-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ