Παρασκευή 31 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πανελλαδική Μέρα Δράσης των Λογιστών η 6η Φλεβάρη

Σε μέρα πανελλαδικής δράσης με διεκδικητικό πλαίσιο που περιλαμβάνει αιτήματα για τη Συλλογική Σύμβαση, την προστασία των ανέργων, την εναντίωση στη φορολεηλασία του λαού, καλούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) και η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες της ΠΑΣΕΒΕ. Με ανακοίνωσή τους, καλούν τα σωματεία του κλάδου «να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, να αξιοποιήσουν την 6η Φλεβάρη για κατά τόπους πρωτοβουλίες, για την ανάδειξη των αιτημάτων μας τη συγκεκριμένη μέρα». Στην Αθήνα, θα γίνει συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΠΟΛ.

Η ΠΟΛ διεκδικεί μεταξύ άλλων: Αμεσα υπογραφή ΣΣΕ. Αμεσα απόσυρση του σχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, κατάργηση όλων των χαρατσιών. Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας. Επίδομα για όλο το διάστημα της ανεργίας και για τους αυτοαπασχολούμενους. Οχι στη φορολογική εξόντωση και το τσάκισμα των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών λογιστών. Οχι στην τήρηση λογιστικών βιβλίων από τους αγρότες.

Τέλος, σύσκεψη για τις εξελίξεις στον κλάδο, τα αντιλαϊκά μέτρα στην Υγεία και τον προγραμματισμό της δράσης, οργανώνει η Ενωση Λογιστών Αθήνας, τη Δευτέρα 3/2, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Κάνιγγος 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ