Πέμπτη 10 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολες οι δυνάμεις στη μάχη

Ούτε λεπτό να μην πάει χαμένο. Καμιά γωνιά του νομού να μη μείνει ακάλυπτη. Με αυτό το στόχο όλο το κομματικό δυναμικό του νομού Αχαΐας εντείνει την πολιτική του δραστηριότητα ενόψει της απεργίας στις 17 του Μάη και ρίχνεται αποφασιστικά στη μάχη της ενημέρωσης για την Κοινωνική Ασφάλιση σε χώρους δουλιάς, γειτονιές, χωριά, σε κάθε εργαζόμενο.

Συγκεκριμένα, ορισμένες κεντρικές περιοδείες για τις επόμενες μέρες είναι οι παρακάτω:

Την Πέμπτη 10/5 θα περιοδεύσει στα Ασφαλτα του δήμου στις 7 π.μ. και στο ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ στις 8 π.μ. η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου, στο ΙΚΑ (Αγιος Αλέξης) στις 9 π.μ. η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Μουσική του δήμου στις 7:50 μ.μ. ο Χρήστος Κορδάς, μέλος της ΝΕ Αχαΐας, στο Βλατερό στις 8 μ.μ ο Κώστας Μυλωνάς, στέλεχος του κόμματος.

Την Παρασκευή 11/5 θα περιοδεύσει στον Ηλεκτροφωτισμό του δήμου στις 7 π.μ. ο Χρ. Κορδάς, την ίδια ώρα στο εργοτάξιο της «ΒΕΣΟ» θα περιοδεύσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στον ΟΤΕ (κεντρικά) στις 9 π.μ. η Λ. Ράζου, στο μηχανουργείο της «ΒΙΟΣΕΝ» στις 10 π.μ. και στα ΑΕΙ (εστία) στις 10:30 π.μ. ο Κ. Μπάτσικας, στις Εργατικές Κατοικίες Ν. Δρόμου στις 7 μ.μ. ο Αγγελος Βλαχάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 14/5 θα περιοδεύσει στα Ξερόλακκα (Χωματερή) στις 6:45 π.μ. η Κ. Γεροπαναγιώτη, στη ΔΕΗ στο Ρίο από 9π.μ.-11π.μ. και στο Αίγιο (Συνοικισμός) στις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει ο Π. Κοσιώνης.

Την Τρίτη 15/5 θα περιοδεύσει στη ΔΕΥΑΠ στις 6:45 π.μ. ο Κ. Μπάτσικας, στα ιδρύματα πρόνοιας «Ασυλο», «Κωνσταντινοπούλειο», «ΜΕΡΙΜΝΑ», από τις 9 π.μ. και στο Καγκάδι στις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει ο Π. Κοσιώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ