Τρίτη 11 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Κυνήγι» επενδύσεων σε Κίνα και ΗΑΕ

Στην προσέλκυση κινέζικων επενδυτικών κεφαλαίων αποσκοπεί η επίσκεψη του υφυπουργού Εμπορίου Ν. Μηταράκη στην Κίνα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους και ντόπιους επιχειρηματίες. Το «φιλοεπενδυτικό κλίμα» που διαμορφώνει η αντιλαϊκή πολιτική θα διαφημίσει και σε επιχειρηματικό forum της ελληνικής πρεσβείας για τις «προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας».

Θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους κινέζικων εταιρειών ακινήτων για την προώθηση του προγράμματος χορήγησης αδειών διαμονής σε αγοραστές ακινήτων στην Ελλάδα, ενώ αύριο Τετάρτη θα επισκεφθεί την επαρχία Guangdong, όπου θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη της περιοχής και τον τοπικό «Σύνδεσμο Εξωτερικών Επενδύσεων», καθώς και με Ελληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στα ίδια πλαίσια, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ν. Μηταράκης συναντήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον υπουργό Επικρατείας της χώρας και με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών και επενδυτικών ταμείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ