Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις για τις απολύσεις στην «Coca - Cola»

Τετράωρη στάση εργασίας (10 π.μ. - 2 μ.μ.) προκήρυξε για σήμερα Πέμπτη το σωματείο της «Coca - Cola» στην Πάτρα, απαιτώντας από την εταιρεία να πάρει πίσω τις αντεργατικές της αποφάσεις που προβλέπουν το κλείσιμο του εναπομείναντος τμήματος αποθήκευσης και διανομής του εργοστασίου της Πάτρας και την κατάργηση 30 θέσεων εργασίας.

Το Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών - Τροφίμων Νομού Αχαΐας κήρυξε για την Παρασκευή 14/2 4ωρη στάση εργασίας (10 π.μ. - 2 μ.μ.) και καλεί τους εργαζομένους του κλάδου να μη δεχτούν να είναι τα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης και του πολέμου ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Τέλος, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών καλεί τους εργαζομένους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση συμπαράστασης στους απεργούς της «Coca - Cola», που θα πραγματοποιηθεί έξω από το εργοστάσιο της «Coca - Cola» στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 14/2, στις 12.30 μ.μ. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς διοργανώνει και η Λαϊκή Επιτροπή Θέρμης, την Κυριακή 16/2, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τριαδίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ