Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέα παρέμβαση του ΕΚ Νάουσας για την Υγεία

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΕΚ Νάουσας για τα ζητήματα της Υγείας
Από παλιότερη κινητοποίηση του ΕΚ Νάουσας για τα ζητήματα της Υγείας
Νέα κινητοποίηση ενάντια στις αντιδραστικές αλλαγές που προωθεί η συγκυβέρνηση στην Υγεία - Πρόνοια, διοργανώνουν την Τρίτη 25/2, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Καταγγέλλουν ότι η κατάσταση που επικρατεί στη Νάουσα είναι εγκληματική, χάθηκαν και θα χαθούν ζωές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε σοβαρά ατυχήματα ή επείγοντα περιστατικά η διακομιδή στο Νοσοκομείο γίνεται με αυτοκίνητα της πυροσβεστικής ή της αστυνομίας. Οι υγειονομικές υπηρεσίες που στεγάζονταν στο κτίριο του ΙΚΑ, πλέον, δεν υπάρχουν. Γιατροί και προσωπικό βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Με τους λιγοστούς γιατρούς και προσωπικό, που απέμειναν στο Νοσοκομείο Νάουσας, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι 34.500 κάτοικοι της περιοχής μας και πληρώνουν είσοδο, εξετάσεις, θεραπείες και γιατρούς μέσα στο μοσοκομείο. Επίσης, σε όλο το Δήμο Νάουσας δεν υπάρχει κανένας συμβεβλημένος γιατρός του ΕΟΠΥΥ. Οι εργαζόμενοι που αρρωσταίνουν ή σε περιπτώσεις εργατικών ατυχημάτων δεν μπορούν να πάρουν άδεια γιατρού και εκατοντάδες άνεργοι - ανασφάλιστοι δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε γιατρό, εξετάσεις και φάρμακα.

Την ανακοίνωση του ΕΚΝ κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου, με αναφορά τους για τον υπουργό Υγείας.

  • Συγκέντρωση διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 25 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Πάρκο του Αγίου Θεράποντα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ