Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Ισχυρό τεστ για την Εθνική πάλης

ΠΑΛΗ: Με οκταμελή αποστολή θα μετέχει η Ελλάδα στο ισχυρό διεθνές τουρνουά πάλης «Dan Kolov - Nikola Petrov» που αρχίζει σήμερα στη Σόφια. Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι: ΕΛΕΥΘΕΡΑ 65 κιλά: Κύριλλος Μπινενμπάουμ, 70 κιλά: Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, 74 κιλά: Ιωάννης Τσεραχίδης, 86 κιλά: Τιμοφέι Ξενίδης, 97 κιλά: Ανδρέας Τσεραχίδης. ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ 85 κιλά: Δημήτρης Παπαδόπουλος. ΓΥΝΑΙΚΕΣ 53 κιλά: Μαρία Πρεβολαράκη, 75 κιλά: Ειρήνη Πιτσιάβα.

ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ: Με δύσκολη νίκη 4-2 επί του Σουηδού Κρίστιαν Κάρλσον, ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στο 2ο γύρο του απλού στο ισχυρό τουρνουά του Κατάρ. Ο Ελληνας αθλητής, αν και βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ, όμως βελτίωσε αισθητά το παιχνίδι του, πέρασε την τακτική του κι έφτασε στην επικράτηση και σήμερα θα αντιμετωπίσει για τους «32» του τουρνουά, τον Κινέζο πρωταθλητή Σου Σιν που θεωρείται απ' τα φαβορί.

ΤΕΝΙΣ: Σε κακή μέρα βρέθηκε η Λένα Δανιηλίδου και γνώρισε την ήττα από τη Λετονή Ντιάνα Μαρτσινκέβιτσα με 6-1, και ολοκλήρωσε την παρουσία της στον 2ο γύρο του Aegon GB Pro-Series Nottingham.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ