Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βουτιά στα ... βαθιά

Με εφαλτήριο τη σπουδαία επιτυχία στον Πειραιά (9-8) κόντρα στον ίδιο αντίπαλο την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός αγωνιζόμενος σήμερα στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα (20.15 ώρα Ελλάδας ΝS3) για την 6η αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών επιδιώκει μια επανάληψη της επιτυχίας. Κάτι που αν το καταφέρει θα διατηρηθεί ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι μόνοι που νίκησαν φέτος την καταλανική ομάδα τα πράγματα σήμερα είναι σαφώς πιο δύσκολα στην έδρα της ισχυρής Μπαρτσελονέτα. Παρόλα αυτά στην ελληνική ομάδα επικρατεί η αισιοδοξία ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι εφικτό να επιτευχθεί. Oπως τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών Θοδωρής Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε την Μπαρτσελονέτα φέτος. Αυτό μας δίνει φτερά στο θέμα της ψυχολογίας από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να γίνει και πάλι. Εμείς δεν έχουμε άγχος και θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

  • Την Τετάρτη 26/2 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανδρών με το φάιναλ φορ της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Λάρισα το διήμερο 8-9 Μάη. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της ΚΟΕ για τη φάση των οκτώ είναι οι: Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός, Χίος, Νηρέας Λαμίας, Γλυφάδα, Εθνικός και ΠΑΟK και τα παιχνίδια που είναι νοκ-άουτ θα διεξαχθούν στις 19 Μάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ