Πέμπτη 6 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Λίγοι, αλλά... με ελπίδες στο Σόποτ

Για το Σόποτ της Πολωνίας, εκεί όπου την Παρασκευή θα ξεκινήσει το 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αναχώρησε χτες η ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από πέντε μέλη, τέσσερις αθλητές και μια αθλήτρια. Στην ομάδα μετέχουν: Λούης Τσάτουμας (μήκος), Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Κώστας Δουβαλίδης (60 μ. εμπ.), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ), Μαρία Γάτου (60 μ.). Παρά την ολιγομελή αποστολή, εν τούτοις οι Ελληνες αθλητές, με βάση την παρουσία τους μέχρι τώρα σε διεθνείς αγώνες, συγκεντρώνουν ελπίδες διάκρισης.

  • Οπως ανακοινώθηκε, η ΔΤ δε θα καλύψει τηλεοπτικά τους αγώνες του Παγκόσμιου Κλειστού Στίβου.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στην Α1 με τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας εύκολα στο κλειστό της Κυψέλης με 34 - 20 και παραμένοντας έτσι μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Σε άλλο παιχνίδι, ο Δούκας, ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β' ημίχρονο, νίκησε εύκολα με 28 - 19 τη ΧΑΝΘ και επέστρεψε ξανά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Φοίβος Συκεών και Κιλκίς, που ήρθαν ισόπαλοι 26 - 26. Τη νίκη πήρε ο Διομήδης εκτός έδρας επί του Αρχέλαου με 36 - 22.

ΠΟΛΟ: Εντός της πρώτης τριάδας της βαθμολογίας στην Α1 ανδρών παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, που για τη 18η αγωνιστική επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη του Νηρέα Λαμίας με 12 - 3. Σε άλλον αγώνα σπουδαίας σημασίας, νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε και η Κέρκυρα, επικρατώντας της Χίου με 13 - 12.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ