Τρίτη 11 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Με δίδυμο Πρίφτη - Αλβέρτη

Οπως είχε φανεί αρχικά, ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι τελικά ο έμπειρος τεχνικός που έψαχνε ο Παναθηναϊκός να πλαισιώσει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στο δίδυμο που θα αντικαταστήσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο τελευταίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία, πληρώνοντας το μάρμαρο για την ήττα της ομάδας στην Ευρωλίγκα από την τελευταία του ομίλου, Λαμποράλ, στο ΤΟΠ-16, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους «πράσινους», ακόμα και για την πρόκριση στα προημιτελικά. Μετά από αυτό, η διοίκηση του «τριφυλλιού» επέλεξε τη λύση του πρώην παίκτη της ομάδας να αναλάβει τις τύχες της, ωστόσο η δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί (κυρίως στην Ευρώπη) επέβαλλε και τη λύση ενός πιο έμπειρου τεχνικού. Η επιλογή στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος τεχνικού του Κολοσσού Ρόδου ήταν από τις πρώτες επιλογές των διοικούντων του Παναθηναϊκού και μετά τη συμφωνία με τους Ροδίτες, ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένεται σήμερα στην Αθήνα.

  • Προ των πυλών της εθνικής ομάδας βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης! Την Τετάρτη (12/3) υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση της ΕΟΚΗ που περιλαμβάνει συνεργασία part time με τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Μίσσα και ο Κατσικάρης αναμένεται να απαντήσει θετικά.
  • Με την κλασική μονομαχία μεταξύ της ομάδας επίλεκτων Ελλήνων παικτών και της αντίστοιχης των ξένων της Α1 να εξελίσσεται σε μια από τις καλύτερες μέχρι σήμερα (οι Ελληνες επικράτησαν με 123-122), ολοκληρώθηκε το διήμερο - γιορτή του μπάσκετ, φετινό «All Star Game» που έγινε στα Χανιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ