Τρίτη 18 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Παρατείνονται οι εκλογές σε Επισιτισμό - Τουρισμό

Την παράταση των εκλογών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής κατά τρεις μέρες αποφάσισε ομόφωνα την Κυριακή η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Οι αρχαιρεσίες θα συνεχιστούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Την Τετάρτη 19/3 από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια, 7ος όροφος) και από τις 12 μ. έως τις 8 μ.μ. στο παράρτημα του Συνδικάτου στον Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, 3ος όροφος).
  • Την Πέμπτη 20/3 από τις 12 μ. έως τις 8 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου.
  • Την Παρασκευή 21/3 από τις 3 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα στο καζίνο «ΜΟΝ ΠΑΡΝΕΣ» στην Πάρνηθα.

Ενσταση στην παράταση των αρχαιρεσιών, η οποία απορρίφθηκε από την Εφορευτική Επιτροπή, άσκησε η παράταξη «Δημοκρατική Συμμαχία», όπως έχουν μετονομαστεί οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στην απόφαση για παράταση κατέθεσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του κλάδου, Παναγιώτης Προύντζος, ως «υποψήφιος πρόεδρος» του Συνδικάτου, η οποία πρόκειται να εξεταστεί σήμερα.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις εκλογές και καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την προσπάθεια των δυνάμεων του εργοδοτικού συνδικαλισμού να μπει φρένο στη μαζικοποίηση του Συνδικάτου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ