Πέμπτη 20 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκλογές σωματείων
  • Συνεχίζονται οι εκλογές του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, μετά την παράταση που αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Οι αρχαιρεσίες συνεχίζονται: Σήμερα, Πέμπτη 20/3 από τις 12 μ. έως τις 8 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου. Αύριο, Παρασκευή 21/3, από τις 3 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα στο καζίνο «ΜΟΝ ΠΑΡΝΕΣ» στην Πάρνηθα.
  • Παρατείνεται η διάρκεια των εκλογών στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας. Οσοι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν έχουν πάρει μέρος στις αρχαιρεσίες μπορούν να ψηφίσουν το Σάββατο 22/3 και την Κυριακή 23/3 από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΕΚΑ (Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου 48, 3ος όροφος).
  • Από τις 29/3 έως τις 11/4 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συνδικάτου Εργαζομένων στο Φάρμακο - Καλλυντικό Αττικής. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56) ενώ κάλπη θα στηθεί και σε χώρους δουλειάς. Κάλεσμα να οργανωθούν στις γραμμές του και να πάρουν μέρος στις εκλογές απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου το Συνδικάτο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ