Τετάρτη 16 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αγωνία για Μπάγεβιτς

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν τελειώσει στον ΠΑΟΚ και τώρα όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είναι στραμμένα στον πρωτεργάτη της επιτυχίας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι φήμες για συνεργασία με άλλη ομάδα δίνουν και παίρνουν όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πέτρος Καλαφάτης, μάλλον έχει άλλη άποψη. «Εχω τη διαβεβαίωση του κ. Μπατατούδη ότι ο Μπάγεβιτς θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Καταρχήν έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Είναι σοβαρός άνθρωπος. Δεν έφυγε τον καιρό που θα μπορούσε. Με τη βοήθεια όλων μπορεί να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα του χρόνου».

Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως κινήθηκε και ο Σερβοέλληνας τεχνικός σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, προσπάθησε να κάνει σαφές ότι ο κόσμος έχει κουραστεί με όλα όσα ακούγονται γι' αυτόν και πως πρόκειται να μείνει στον ΠΑΟΚ. «Βεβαίως και έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει κουραστεί με τα όσα διαδίδονται και γράφονται. Ξέρουν όλοι τι θέλω και τι εννοώ. Μόλις περάσουν αυτές οι 15 μέρες θα πούμε πώς θα δουλέψουμε».

Από την άλλη, προβληματισμό προκάλεσε το ταξίδι του Μπάγεβιτς στην Αθήνα καθώς πολλοί το ερμήνευσαν ως ραντεβού με τους παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπως ξεκαθάρισε όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έχει προσκληθεί να παραστεί σε δεξίωση της Γιουγκοσλαβικής Πρεσβείας στην Αθήνα την οποία μάλιστα είχε αποδεχτεί πριν από 15 μέρες.

Για το ίδιο θέμα δηλώσεις έκανε ο τέως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπατατούδης: «Θα κάνουμε ό,τι πει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πράξη αυτά που θα μας ζητήσει» είπε και έδωσε το στίγμα για την επόμενη χρονιά κάνοντας λόγο «για υψηλότερους στόχους από την κατάκτηση του Κυπέλλου, γιατί όχι και συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ