Τρίτη 15 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Νέα Σμύρνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Καρύλλου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 10 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στην INTRACOM θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 9 π.μ., στα Χρηματοδοτικά Κέντρα της Εθνικής Τράπεζας θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 11.30 π.μ., στους εργαζόμενους του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του Δήμου Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 10 π.μ., στους εργαζόμενους της Περιφέρειας στον Πολύγυρο, στις 11 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα του Πολύγυρου και στις 12 μ. στο Νοσοκομείο Πολύγυρου θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τρίτη

-- Περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στις 8.30 π.μ., και στο ΕΚΑΒ, στις 11 π.μ., με τους Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, και Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων.

Αύριο, Τετάρτη

-- Συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», στις 12 μ., για τις θέσεις για την Υγεία, με τους Τ. Τσιαπλέ και Γ. Λαμπρούλη.

Στην Κρήτη

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 10 π.μ. στο ΠΕΠΑΓΝΗ θα περιοδεύσουν οι Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, και Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ