Τρίτη 15 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Στη Μαδρίτη με... συνταγή Λονδίνου ο Ολυμπιακός

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συνάντησή τους στον περσινό τελικό του Λονδίνου, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός (22.00 ΔΤ) τα ξαναλένε σήμερα στη Μαδρίτη, στην πρώτη πράξη των αναμετρήσεών τους για τα προημιτελικά. Σημειώνεται πως τα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς θα γίνουν στην έδρα της Ρεάλ, η οποία έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση που χρειαστεί 5ο παιχνίδι, εκτός φυσικά εάν η ελληνική ομάδα κάνει το μπρέικ. Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση στο φετινό φάιναλ φορ του Μιλάνου κρίνεται στις 3 νίκες.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώρισε την καλύτερη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αντίπαλοι, ωστόσο, όπως είπε, αποστολή της ομάδας του είναι να βρει τα αδύνατά τους σημεία και να τους χτυπήσει εκεί. Ο Ελληνας τεχνικός αγωνιά για την κατάσταση που θα βρεθούν οι Πρίντεζης και Περπέρογλου μετά τα προβλήματα τραυματισμών.

Επί ισπανικού εδάφους διεξάγεται και δεύτερος αγώνας της σημερινής ημέρας, αφού η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Γαλατασαράι (20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ