Παρασκευή 25 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Εφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, σε ηλικία 61 ετών, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ. Η κηδεία του γίνεται σήμερα στις 2 μ.μ. στο χωριό του, Πρίνα Ιεράπετρας Λασιθίου Κρήτης.

Ο Μανώλης Περαντώνης ήταν αταλάντευτος οπαδός του ΚΚΕ. Ως εργαζόμενος και αργότερα ως συνταξιούχος της ΔΕΗ πήρε δραστήρια μέρος στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της ΕΣΚ. Από νεαρή ηλικία συμμετείχε στο αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, καθώς ήταν τυφλός. Ηταν πτυχιούχος της Νομικής. Ηταν μέλος της Επιτροπής Αγώνα της μεγάλης κατάληψης της Σχολής Τυφλών το 1976. Υπήρξε εκλεγμένος σε διάφορα όργανα του κινήματος και μέχρι το θάνατό του έπαιρνε δραστήρια μέρος στους αγώνες μέσα από την ΕΣΚ Τυφλών και τη ΣΕΑΑΝ.

Η οικογένειά του καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του αντί για στεφάνι να ενισχύσουν το κόμμα του, το ΚΚΕ, που μέχρι το τέλος της ζωής του με αταλάντευτο τρόπο στήριζε.

Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι σύντροφοι και οι συναγωνιστές του θα τιμήσουν τη μνήμη του με πολιτικό μνημόσυνο που θα γίνει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ