Παρασκευή 25 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Στα πλέι οφ ο ΚΑΟΔ, ελπίζει ο Ηλυσιακός

Ο ΚΑΟΔ που εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη συμμετοχή στα πλέι οφ και ο Ηλυσιακός που παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού ήταν οι πλέον κερδισμένοι της χθεσινής 25ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών που ξανάρχισε μετά τη δεκαπενθήμερη διακοπή. Υπενθυμίζεται ότι απ' το πρόγραμμα αναβλήθηκαν για την Τρίτη 29 Απρίλη τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με Κηφισιά και Ρέθυμνο αντίστοιχα.

Στη Δράμα ο ΚΑΟΔ επικράτησε του Πανευλευσινιακού με 81-68 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την 7η θέση (η οκτάδα πάει πλέι οφ) ενώ μάλιστα διατηρεί και ελπίδες για την 6η θέση που θα τον κάνει να αποφύγει τον ουσιαστικά δεύτερο Ολυμπιακό. Αυτό θα κριθεί στην επόμενη 26η αγωνιστική που αποτελεί το φινάλε της κανονικής διάρκειας όπου θα αντιμετωπίσει τον Αρη. Αντίθετα οι μπελάδες παραμένουν για την ομάδα της Ελευσίνας για την παραμονή στην κατηγορία.

Στα της ουράς, σημαντική επιτυχία σημείωσε ο Ηλυσιακός νικώντας τον ΠΑΟΚ με 78-77 και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής έστω και αν η μοίρα του πάντως για αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους αλλά θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Ικαρος Χαλκίδας επιβλήθηκε του Κολοσσού Ρόδου με 96-88 ωστόσο η θέση του παραμένει δύσκολη καθώς είναι ο ουραγός της βαθμολογίας (βάσει και των ισοβαθμιών). Στην 5η θέση ανέβηκε ο Αρης που νίκησε εύκολα τα Τρίκαλα 88-57.

  • Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αναίτια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους φιλάθλους του Ηλυσιακού εξέδωσε η ΚΑΕ μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Ιλισίων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ