Σάββατο 26 Απρίλη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Από Τετάρτη η έκθεση για τα 15χρονα του ΠΑΜΕ

Ενα ακόμα ταμπλό της έκθεσης, με φωτογραφίες από τη συμμετοχή των γυναικών στους αγώνες του ταξικού κινήματος
Ενα ακόμα ταμπλό της έκθεσης, με φωτογραφίες από τη συμμετοχή των γυναικών στους αγώνες του ταξικού κινήματος
Από την Τετάρτη, 30 Απρίλη, έως την Κυριακή 4 Μάη, ο χώρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών) θα φιλοξενήσει μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα 15 χρόνια ζωής και δράσης του ΠΑΜΕ.

Η πρώτη μέρα ίδρυσης του ΠΑΜΕ, στις 3 Απρίλη του 1999, τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, οι μεγάλοι απεργιακοί αγώνες και οι κινητοποιήσεις, η καθημερινή δράση των σωματείων, ντοκουμέντα από τα Πανελλαδικά Σώματα, η διεθνής δραστηριότητα, η αλληλεγγύη, οι παρεμβάσεις στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό, στους μετανάστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο χώρο της έκθεσης θα παρουσιαστούν σε όμορφα και καλαίσθητα ταμπλό, πάνω από χίλιες φωτογραφίες, πολλές από αυτές αδημοσίευτες, κείμενα και ντοκουμέντα από τη 15χρονη δράση του ΠΑΜΕ, των δυνάμεων που συσπειρώνονται σε αυτό. Επίσης, θα υπάρχει βιβλιοπωλείο καθώς και προβολή βίντεο από τη δραστηριότητα του ΠΑΜΕ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Τη μέρα της Πρωτομαγιάς η έκθεση θα ανοίξει μετά το τέλος της απεργιακής πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης. Το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους γυναικείους και νεολαιίστικους συλλόγους, να ενημερώσουν τα μέλη τους και να οργανώσουν επισκέψεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ