Κυριακή 27 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Να βγάλουν οι αγρότες συμπεράσματα

-- Πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα συμπεράσματα από τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις επικείμενες εκλογές; Ποιους στόχους βάζει το αγροτικό κίνημα για το επόμενο διάστημα;

Β. Μπ.: Συνδυάζουμε τις ευρωεκλογές, περιφερειακές και τοπικές εκλογές προβάλλοντας και τις θέσεις μας για την αγροτική παραγωγή, με τη συνέχεια επιμέρους αγροτικών κινητοποιήσεων και οργάνωση αγροτικών συλλόγων στην κατεύθυνση ανασύνταξης και ενίσχυσης του αγροτικού κινήματος, της συμμαχίας.

Ηδη, σε αρκετές περιοχές, νέοι αγρότες σε ηλικία και σε δράση, επέλεξαν να είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», εκτιμώντας τη στάση των κομμουνιστών στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Δυναμώνουμε τους αγροτικούς συλλόγους τους υπάρχοντες, επιδιώκουμε να φτιάξουμε όπου μπορούμε καινούργιους ή στηρίζουμε επιτροπές αγωνιζόμενων αγροτών και προκαλούμε Γενικές Συνελεύσεις για την εκτίμηση των κινητοποιήσεων και τη συνέχεια που δίνουμε. Σε περιοχές που δεν έχουμε τίποτα, φτιάχνουμε επιτροπές ΠΑΣΥ, ενώ επιδιώκουμε την ουσιαστική βοήθεια συντονισμού εκεί που δεν υπάρχει Ομοσπονδία. Θέλουμε η ΠΑΣΥ, όπου είναι δυνατό, να παίξει ρόλο συντονισμού σε επίπεδο περιφέρειας.

Ταυτόχρονα, καλούμε τους αγρότες με την πείρα τους να βγάλουν συμπεράσματα και να χρησιμοποιήσουν το όπλο της ψήφου και στις τριπλές εκλογές για να ενισχύσουν τη φωνή τους, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ