Κυριακή 27 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ψήφο στο ΚΚΕ παντού!»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), με αφορμή τις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και τις ευρωεκλογές απευθύνει κάλεσμα για ψήφο αγωνιστική στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές.

Στη σχετική απόφαση - κάλεσμα τονίζεται σχετικά:

«Εμείς οι αγωνιστές και αγωνίστριες της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου, που βιώσαμε τις διώξεις, τα βασανιστήρια και την εξορία στο κάτεργο της Μακρονήσου και άλλους τόπους εξορίας. Ολοι εμείς οι επιζώντες σήμερα αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και των δημοκρατικών λαϊκών αγώνων για τα κοινωνικά και δημοκρατικά / πολιτικά δικαιώματα του λαού. Οι χιλιάδες συγκρατούμενοί μας στις φυλακές και τις εξορίες - εκφράζοντας και τους νεκρούς των αγώνων μας:

Καλούμε τους συναγωνιστές, τους απογόνους και τις οικογένειές τους με βάση και την αρνητική εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τις τελευταίες δεκαετίες από την ένταξη στην ΕΟΚ και την αντιλαϊκή πολιτική της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης των μονοπωλίων, να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα.

Να βγάλουν σωστά συμπεράσματα από τις βάρβαρες αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές που συναποφασίζουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση και εφαρμόζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ). Τις πολιτικές που στηρίζουν, αντικειμενικά, και όλα τα άλλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Ελιές, Ποτάμια και λοιπά "κομματίδια"), εκτός από το ΚΚΕ που σταθερά τις αντιπαλεύει και τις καταγγέλλει διεκδικώντας μέτρα υπέρ των εργαζομένων.

Με βάση και αυτήν την εμπειρία, τους καλούμε, στις τριπλές εκλογές του Μάη, να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ παντού! Να ψηφίσουν, ενιαία, ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στην Τοπική Διοίκηση και τις περιφερειακές εκλογές "Λαϊκή Συσπείρωση". Γιατί μόνον η ψήφος στο ΚΚΕ ενισχύει τη δύναμη του λαού για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου που την εφαρμόζουν και τη στηρίζουν σε βάρος των εργαζομένων. Είναι η μόνη ψήφος που συμφέρει τους εργαζόμενους και το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ