Κυριακή 27 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ., στο Κάτω Αιγάλεω, στην πλατεία Λάρνακος (Ρήγα Φεραίου και Κηφισού) θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 11 π.μ., στο Χαϊδάρι, στην καφετέρια «Corner - Palace» (Καραϊσκάκη 83) θα μιλήσει ο Μ. Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ στα ΤΑΞΙ της ΤΕ ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ, στις 11 π.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου & Κηφισού).

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 μ.μ., στο Χαλάνδρι, στο καφενείο Ολύμπου και Εδέσσης, θα μιλήσει η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγ. Δημήτριο, στην πλατεία Ασυρμάτου, θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

-- Στις 10 π.μ., στους ανέργους στον ΟΑΕΔ Περιστερίου θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ελληνικό, στο ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής, θα μιλήσουν ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, και ο Θ. Λιάππης, υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 10 π.μ., σε Σφηκιά - Ριζώματα θα περιοδεύσει ο Γ. Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

-- Στις 11 π.μ., στα καφενεία της Χαριλάου θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7.30 π.μ., στον ΟΤΕ της Ερμού στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 10 π.μ., σε ΔΕΥΑΒ - ΔΕΗ - ΙΚΑ Κατερίνης, θα περιοδεύσει ο Μπ. Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

-- Στις 6 μ.μ., σε Κοπανό, Μαρίνα, Λευκάδια, θα περιοδεύσει ο Σ. Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Κυριακή

-- Ο Γ. Στεφανάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει στις 3 μ.μ. στο «ΝΑΝΑ BEACH».

-- Στις 3 μ.μ. ο Μ. Χουστουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, θα περιοδεύσει στο ξενοδοχείο «APOLLONIA» στην Αμμουδάρα.

-- Στις 6 μ.μ. ο Κ. Προυκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, θα περιοδεύσει στα χωριά Ρουσοχώ, Νιπιδιτό και Παναγιά.

-- Ο Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, θα μιλήσει στις 6 μ.μ. σε σύσκεψη στην ταβέρνα «Ο,τι φάμε» στη Φοινικιά.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στο Ομόλιο της Λάρισας, στις 10.30 π.μ., περιοδεία στη συνέχεια στο Στόμιο και συγκέντρωση στη Μηλέα, στις 7.30 μ.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στον Πυργετό Τρικάλων (καφενείο Βλάχου), στις 10.30 π.μ. και στο Φλαμούλι Τρικάλων (καφενείο Αργύρη), στις 11.30 π.μ., με ομιλητή τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

Αύριο, Δευτέρα

-- Κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων. Θα χαιρετίσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ