Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ: Αθώους έκρινε το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, τους 46 δασεργάτες που δικάστηκαν χτες με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Γενάρη του 2010, απαιτώντας να πληρωθούν δεδουλευμένα, ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ.

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ: Μηνύματα στήριξης στους χαλυβουργούς που καταδικάστηκαν από το δικαστήριο, στέλνουν στο ΠΑΜΕ το Κομμουνιστικό Κόμμα Πακιστάν, το Συνδικάτο Εργαζομένων Βενεζουέλας, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Πορτογαλίας, ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (ΔΑΦΝΙ), το Σωματείο Εργαζομένων στο ΚΑΤ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής.

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ ΘΗΒΩΝ: Για εκβιασμό των εργαζομένων καταγγέλλει την Σωληνουργία Θηβών το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας. Η εργοδοσία βάζει σε εκ περιτροπής εργασία για 2 μήνες τους εργαζόμενους που δε συναίνεσαν στην απόφασή της να απασχολούνται στο εξής σε διαφορετικά πόστα από την ειδικότητά τους.

LIDL: Την προσπάθεια τρομοκράτησης από την πολυεθνική LIDL εργαζόμενης στο κατάστημα της εταιρείας στα Κάτω Πατήσια και μέλος της νεοσύστατης Σωματειακής Επιτροπής στο συγκεκριμένο κατάστημα, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Ν. Αττικής. «Η πολυεθνική LIDL βάζει στο στόχαστρο και πρωτοπόρους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι απέναντι στις μεθοδεύσεις της, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην επιχείρηση, να τους απομονώσει, να τους απομακρύνει από το ταξικό σωματείο στο Ν. Αττικής και το ΠΑΜΕ, προκειμένου να περάσει τα αντεργατικά σχέδιά της το επόμενο διάστημα», σημειώνει το σωματείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ