Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, θα μιλήσουν η Αννα Μπατζάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά, και η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού.

-- Στη 1 μ.μ. στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου, στο Δημαρχείο, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Καλογρέζας, στο καφενείο του Λουκέρη, δίπλα στο Παναιτώλειο, θα μιλήσει ο Π. Τσουκαλάς, υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 11 π.μ., στον ΟΤΕ της Ερμού θα περιοδεύσει ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 2/5

-- Στις 7.30 π.μ., στην εμπορία ΔΕΗ, στη Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 10.30 π.μ., στο Κτηματολόγιο θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής.

Στην Αν. Μακεδονία - Θράκη

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Χρυσούπολη θα μιλήσει ο Θ. Κοντογεωργίου, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Στη Θεσσαλία

-- Σήμερα, Τετάρτη, ομιλία σε σύσκεψη γυναικών στην Αγία Κυριακή, στις 7 μ.μ. με τη Βάσω Μπακάση, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Τετάρτη

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Δειλινών Ηρακλείου, με ομιλητές τον Στ. Ορφανό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, και την Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο.

Την Παρασκευή 2/5

-- Την Παρασκευή 2/5, στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό, με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, και τον Γ. Γωνιανάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Τετάρτη

-- Εξόρμηση στα Ψηλά Αλώνια, στις 8.30 μ.μ., στους πάγκους των ανθοπωλών, με τους Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, και Κ. Πελετίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Πάτρας.

-- Ομιλία στο Κωνσταντοπούλειο Ιδρυμα, στις 10:30 π.μ., με την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Ομιλία στη Βούντενη, στις 8.30 μ.μ., με τον Ν. Καραθανασόπουλο.

Την Παρασκευή 2/5

-- Συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, στις 8:30 μ.μ. με ομιλητές τους Ν. Καραθανασόπουλο και Κ. Πελετίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ