Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Παρουσίαση ψηφοδελτίου «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Κάλεσμα στήριξης των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ και στις τρεις κάλπες, ώστε να δυναμώσει η λαϊκή αντίθεση στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις και στο βάρβαρο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που οδηγεί το λαό από συμφορά σε συμφορά, εξέπεμψε η εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Κεντρικοί ομιλητές ήταν η Κάτια Κρόκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά και η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού. Παραβρέθηκε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Οι ομιλήτριες απηύθυναν και κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη φετινή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση: «Η απεργία της 1ης Μάη να βρει τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή της μάχης», τόνισε η Κ. Κρόκου. Δεσμεύτηκαν δε ότι και την επομένη των εκλογών όσοι συνθέτουν τα ψηφοδέλτια, «σα μια γροθιά», θα συνεχίσουν να παλεύουν για τα λαϊκά συμφέροντα. «Θα αποτελέσουμε την πιο ισχυρή εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση παντού, είτε από θέσεις διοίκησης είτε όχι», σημείωσε η Ε. Παπουτσιδάκη.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν με σύντομες ομιλίες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Νικητάκης, μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Κορυδαλλού και η Θεοδώρα Αμπελακιώτη, μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ