Παρασκευή 2 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η κηδεία του σ. Χρήστου Παραθυρά

Τελευταίο «αντίο» σήμερα για τον σύντροφο Χρήστο Παραθυρά. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του σ. Χρ. Παραθυρά. Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμαριά από το 1978 έως το 1990. Ηταν ένας επιστήμονας γιατρός που πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε όποιον τις είχε ανάγκη, αγωνιστής στο πλάι του ΚΚΕ σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αναστασία και τα παιδιά του Μιλτιάδη και Ανθή.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκφράζει και η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλαμαριάς. «Ο Χρήστος Παραθυράς υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που στήριζε το ΚΚΕ στην Καλαμαριά, μετά τη μεταπολίτευση. Καταξιώθηκε στη συνείδηση του λαού της Καλαμαριάς ως επιστήμονας γιατρός, αλλά κυρίως ως αγωνιστής κομμουνιστής, σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του, που υπερασπιζόταν τις αρχές και τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, προβάλλοντας το όραμα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», σημειώνει σε ανακοίνωσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ