Τετάρτη 7 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα υποψηφίων ευρωβουλευτών ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Αϊ Γιώργη, στις 7 μ.μ., θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής, η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού, και ο Β. Μαρούπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 8 μ.μ. στα Καλύβια, στην πλ. Ευαγγελιστρίας, θα μιλήσουν ο Γ. Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Γ. Μπιθυμήτρης, υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Ελληνικό, στην πλ. Σουρμένων, θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κ. Σιέττος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θ. Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης.

-- Στις 8 μ.μ. στο Κορωπί, στην πλατεία Αγάλματος, θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Β. Ρεμπάπης, υποψήφιος δήμαρχος Κρωπίας.

-- Ο Π. Πολίτης θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ στον Αγ. Ιωάννη Βοιωτίας και στις 8 μ.μ. στο Κόκκινο Βοιωτίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Βύρωνα, πλατεία Εθν. Αντίστασης (Ταπητουργείου), θα μιλήσουν ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, η Μαιρήνη Στεφανίδη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Π. Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα.

-- Στις 6 μ.μ. στους εργαζόμενους του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας» θα μιλήσει ο Σ. Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ, και η Ερη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους στο Εργοστάσιο της ΕΛΣΑ στον Πειραιά θα μιλήσει ο Γ. Τούσσας.

-- Συγκέντρωση στο Αρμένιο της Λάρισας, στις 8:30 μ.μ., με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα.

-- Συγκέντρωση στον Αμπελώνα Λάρισας, στις 7:30 μ.μ., με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.

-- Ο Γ. Νταγκουνάκης θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου. Στις 11:30 π.μ. στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου. Στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Λαππαίων (Μυριοκέφαλα, Αργυρούπλη, Κούφη), ενώ στις 8:30 μ.μ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Επισκοπή Ρεθύμνου στο καφενείο «Πλάτανος».

-- Ο Αλ. Αρβανιτίδης θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στην οδό Υψηλάντου, στις 10:30 π.μ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο κτήριο Β, στην οδό Πανεπιστημίου και στις 12:30 μ.μ. στο ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου.

-- Στις 11.15 π.μ. στην εταιρεία Olympic Catering και στις 12.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο SOFITEL θα περιοδεύσει ο Μπ. Αγγουράκης.

-- Στις 8.30 π.μ. στην ΕΜΑΚ Ασπροπύργου και στις 10 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Ελευσίνας ο Μιχαήλ Μιχάλης.

-- Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην Πεδινή Ιωαννίνων θα μιλήσουν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν. Εξαρχος, η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Ολυ Τσουμάνη και ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών Τ. Τασιούλας.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. στο Λαύριο, στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων θα μιλήσουν ο Γ. Τούσσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ, ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Απ. Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής.

-- Στις 8 μ.μ. στη Μεταμόρφωση, πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, θα μιλήσουν ο Γ. Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ, η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, και ο Μ. Πετάσης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Ιωνία (πεζόδρομο Παλαιών Π. Γερμανού) θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ, και ο Π. Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Ασπρόπυργο, πλατεία Δημαρχείου θα μιλήσουν ο Δ. Κουμπούρης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, μέλος της ΚΕ, ο Μ. Καραντούσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Δ. Μπακάλης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Ταύρο, πλ. Μακεδονίας, θα μιλήσουν η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, και ο Π. Κυριαζίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου.

-- Στις 8 μ.μ. στο Χολαργό, στο Δημαρχείο, θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γ. Ρεμούνδος, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού.

-- Στις 11 π.μ., σε αποθήκες του «Μασούτη», θα περιοδεύσει ο Σ. Ζαριανόπουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου της Καλαμαριάς θα μιλήσουν ο Γ. Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, και ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαρίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κατερίνης θα μιλήσουν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Αλ. Ρούτσας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, και ο Μπ. Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας θα μιλήσουν ο Μ. Χατζόγλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Χρ. Τρέλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

-- Στις 9 π.μ. στον Α' Πυροσβεστικό Σταθμό, στις 10 π.μ. στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και στις 11.30 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμαρουσίου θα περιοδεύσει ο Μιχαήλ Μιχάλης.

-- Στις 10 π.μ. στον ΟΑΕΕ θα περιοδεύσει ο Δ. Θεοδωρόπουλος.

-- Στις 4 μ.μ. στην ΕΠΑΣ Μαθητείας Ηρακλείου θα περιοδεύσει ο Δ. Βιτάλης.

-- Στις 4 μ.μ. στο ΙΕΚ Νίκαιας και στις 7 μ.μ. στο ΙΕΚ Πειραιά ο Ν. Αμπατιέλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προεκλογικές δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2014-05-15 00:00:00.0)
Προεκλογικές δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2014-05-14 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις στην Αττική ενόψει εκλογών (2014-05-11 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-28 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-27 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2010-10-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ