Τετάρτη 7 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΔΡΙΤΣΑ
Ο καιροσκοπισμός όλα τα χωνεύει

Τη δήλωση του Μαρινάκη ότι, αν δεν υπήρχε ο συνδυασμός Μώραλη, ο ίδιος θα ψήφιζε Δρίτσα, κλήθηκε να σχολιάσει, στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον «9,84» ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά Θ. Δρίτσας. Η απάντησή του είναι χαρακτηριστική:

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή η τοποθέτηση εντάσσεται σε σκοπιμότητες που συναντάμε συχνά την προεκλογική περίοδο (...) στον Πειραιά, όλο αυτό το διάστημα, η αποδοχή των μηνυμάτων αυτής της προσπάθειας που καταβάλλει η πολύ καλή ομάδα - της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής - είναι μεγάλη. Υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανταπόκριση. Αν αυτή η δήλωση συνταιριάζει με την γενικότερη ανταπόκριση, την αποδέχομαι πολύ ευχάριστα».

Σχολιάζοντας τις απαντήσεις Δρίτσα, η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σημείωσε:

«Η θετική ανταπόκριση του κ. Δρίτσα στο φλερτ του κ. Μαρινάκη αποκαλύπτει τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι υπάρχουν εφοπλιστές που θα επέλεγαν τον ΣΥΡΙΖΑ για δημοτική αρχή στον Πειραιά δε μας αιφνιδιάζει, όταν μάλιστα υπάρχουν εφοπλιστές και βιομήχανοι που προτιμούν να αβαντάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση.

Τέρμα στις αυταπάτες. ΚΚΕ ισχυρό παντού που είναι η δύναμη και η ελπίδα του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ