Πέμπτη 8 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Η Βαλένθια το Eurocup

Η Βαλένθια επιβλήθηκε και μέσα στο Καζάν της Ούνικς (73 - 85) και με δύο νίκες κατέκτησε, για τρίτη φορά στην ιστορία της, το Eurocup, ενώ, με βάση αυτήν την επιτυχία, την επόμενη σεζόν, θα βρίσκεται στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Πολυτιμότερους παίκτης, για μια ακόμα φορά, ο Τζάστον Ντόελμαν, που, όπως και στον πρώτο τελικό στην Ισπανία, ήταν ο κορυφαίος της συνάντησης (26π). Τα δεκάλεπτα: 4 - 16, 25 - 39, 57 - 71, 73 - 85.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Με αρκετή ...Τσέλσι (4 παίκτες) στις τάξεις της θα πορευτεί στο φετινό Μουντιάλ του καλοκαιριού η οικοδέσποινα Βραζιλία όπως αποδεικνύεται από τη χτεσινή επίσημη παρουσίαση της ομάδας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φελίπε Σκολάρι. Αναλυτικά η 23άδα: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο) ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τιάγκο Σίλβα και Μαξουέλ (Παρί ΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν), Ενρίκε (Νάπολι), Ντανιέλ Αλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ), Μάικον (Ρόμα) ΜΕΣΟΙ: Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες, Ουίλιαν και Οσκάρ (Τσέλσι), Ερνάνες (Ιντερ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Μπερνάρντ (Σαχτάρ) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χουλκ (Ζενίτ), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Φλουμινένσε), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η επιτροπή διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου τιμώρησε την Βιγιαρεάλ με πρόστιμο 12.000 ευρώ για το ρατσιστική ενέργεια οπαδού της να πετάξει μπανάνα στον Ντάνι Αλβεζ της Μπαρτσελόνα στο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντεβιζιόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ