Σάββατο 10 Μάη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Συμφέρον του λαού το δυνάμωμα του ΚΚΕ

MotionTeam

Σε συγκέντρωση στη Βέροια μίλησαν χτες το βράδυ ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Σάκης Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και ο Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

Στην ομιλία του, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία πριν από τις τριπλές εκλογές για Ευρωβουλή, Περιφέρειες και Δήμους. Και όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, μπήκαμε σε φάση ακόμα μεγαλύτερης συσκότισης της αλήθειας από πολλούς για να υφαρπάξουν πάλι την ψήφο του λαού, να τη στρέψουν από την επομένη ενάντια στον ίδιο το λαό.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα που υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ενωση, με άθλια εκβιαστικά διλήμματα ξεκατινιάζονται για τα εκλογικά ποσοστά. Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε κυβερνητική σταθερότητα, για να συνεχίσει το έργο της εξαθλίωσης του λαού. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ με το σύνθημα «στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν», καλλιεργώντας αυταπάτες ότι από την επομένη των εκλογών θα εκλείψουν όλα τα προβλήματα που βασανίζουν τη λαϊκή οικογένεια. Ολοι τους, προσβάλλουν βάναυσα τον πόνο του άνεργου, του απλήρωτου, του εργαζόμενου με μισθό - ψίχουλα, του αγρότη που ξεριζώνεται, του αυτοαπασχολούμενου που έκλεισε ή κρατά με τα δόντια το μικρομάγαζό του που το χτύπησε η λαϊκή φτώχεια, του νέου που δε βλέπει κανένα φως σε κανένα τούνελ και ευελπιστεί μόνο στην ξενιτειά και τη μετανάστευση όπως οι παππούδες του.

Ολοι τους πρέπει να πάρουν απάντηση από το λαό, και στις κάλπες. Να καταδικαστούν. Να πληρώσουν για τα ψέματα, που όλοι τους τόσα χρόνια έλεγαν και λένε για τον παράδεισο της Ευρωπαϊκής Ενωσης που ναι, αποδείχθηκε παράδεισος αλλά μόνο για τους μεγάλους των επιχειρήσεων και του χρήματος, αλλά κόλαση για το λαό. Η λαϊκή τιμωρία τους να σημάνει ΜΕ μαζική ψήφο στο ΚΚΕ για την Ευρωβουλή, στη "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια και τους Δήμους. Στο Κόμμα που δεν κορόιδεψε, προειδοποίησε για τις δραματικές συνέπειες του ευρωμονόδρομου. Δεν τις στήριξε, δεν τις ψήφισε όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι. Δικαιώθηκε. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του απέναντι σ' αυτές, για την προστασία του λαού, για τα δίκια του. Και όλοι ξέρουν ότι θα το κάνει και από δω και πέρα. Και είναι για το συμφέρον του λαού, το δυνάμωμα του αγώνα του, η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και στις εκλογές που έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ