Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΔΗΜΑΡ
Καβγάς για το «πάπλωμα» με το ΠΑΣΟΚ

Εκφραση του ανταγωνισμού ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για το μοίρασμα της πίτας της «κεντροαριστεράς» είναι ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ τους με αφορμή δηλώσεις της Μ. Κοππά για τα διλήμματα που θέτει ο Ε. Βενιζέλος.

Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σήμερα υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ είπε πως «όποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκι» και πως το δίλημμα «ΕΛΙΑ ή χάος» δεν πείθει ούτε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του αφού όταν «γίνεται σαφές ότι η εξουσία είναι αυτοσκοπός, η μπλόφα γίνεται προφανής και δεν πιάνει τόπο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, κάλεσε τον Φ. Κουβέλη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις αυτές, αλλά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παρείχε στην Μ. Κοππά πλήρη κάλυψη. Απαντώντας του ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης, ανέφερε: «Οταν κάποιος βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και πανικό λόγω των επιλογών του, τότε φθάνει στο ανώτατο στάδιο πολιτικής απελπισίας και απρεπώς καλεί τον κόσμο, τα μέλη και τα στελέχη ενός άλλου κόμματος σε αποστασία. Κρίμα, κ. Κουβέλη, για την ιστορία και τη διαδρομή σας».

Το «γαϊτανάκι» συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρ. Μαχαίρας, που κατήγγειλε «επαγγελματίες του διχασμού, που έχουν υπογράψει προσύμφωνο παράδοσης της ψήφου των δημοκρατικών πολιτών στον Α. Σαμαρά».

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρ. Ψαριανός χαρακτηρίζοντας τη δήλωση της Κοππά «άστοχη και περίεργη». Τις δηλώσεις του επικαλέστηκε ο Δ. Καρύδης για να καλέσει τη ΔΗΜΑΡ να «δώσουν μια απάντηση στις δηλώσεις του κ. Ψαριανού». «Η κυρία Κοππά σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κύριος Βενιζέλος, κάλεσε όσους θέλουν σταθερότητα να ψηφίσουν Σαμαρά. Το θεωρώ γελοίο. Οσοι θέλουν σταθερότητα να ψηφίσουν ΔΗΜΑΡ λέω εγώ! Αν η κυρία Κοππά θεωρεί τον Σαμαρά σταθερότητα και θέλει οι ψηφοφόροι της να ψηφίσουν Σαμαρά από μένα... ελεύθερα», ήταν η δήλωση του Γρ. Ψαριανού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ