Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σημαδέψτε με ψήφο στο ΚΚΕ τον πραγματικό ένοχο ΕΕ και μονοπώλια

Στη μαζική και γεμάτη παλμό προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, χτες βράδυ, στο Ηράκλειο μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γίνεται πολιτικό όπλο που σημαδεύει κατευθείαν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν αστοχεί απ' τις αυταπάτες και τις ψεύτικες ελπίδες της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει και χτυπά τον πραγματικό ένοχο, την πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων.
  • Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός ένοχος: Η ΕΕ, ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης. Και αυτός ο ένοχος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κατεβαίνει με πολλά πρόσωπα, δήθεν «ανεξάρτητα», «υπερκομματικά», κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με πολλά ψηφοδέλτια, συσκοτίζοντας την αλήθεια, καλύπτοντας την πραγματικότητα.
  • ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη «Νέα Ελλάδα» που περιγράφουν μιλούν για την Ελλάδα της αδικίας, της εκμετάλλευσης, της ανισομετρίας, την Ελλάδα που ξεκληρίζει τους Ελληνες αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, την Ελλάδα της βαρβαρότητας της καπιταλιστικής ανάπτυξης που μας έφερε στην κρίση.


ΣΕΛ.  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ