Τετάρτη 14 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΒΟΛΟΣ
Στο χέρι του λαού να αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης

Στους εργαζόμενους του ΟΤΕ μίλησε ο Απ. Νάνος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, επισημαίνοντας ότι στόχος των μονοπωλίων είναι η εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού, τη στιγμή που οι μισθοί, παρά την αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας, ακολουθούν αντίθετη πορεία. Καλώντας εργαζόμενους να εμπιστευτούν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ, τόνισε: «Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε το συσχετισμό δύναμης, αφού σε διαφορετική περίπτωση - όποιο κόμμα της Ε.Ε. και αν επιλέξετε, όποια διαχείριση των στρατηγικών της, εκείνη της ΝΔ, την άλλη του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιον άλλο δορυφόρο τους - θα είναι σα να λέτε ευχαριστώ. Εμπιστευτείτε τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και να είστε σίγουροι ότι η ψήφος σας δε θα πάει χαμένη».

Ο Απ. Νάνος είχε συνάντηση και με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου με κινητικά προβλήματα αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», τα οποία του παρουσίασαν τη δραματική κατάσταση που βιώνουν, καθώς τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οξύνθηκαν από την οικονομική κρίση, τις πολιτικές που υλοποιεί η κυβέρνηση αλλά και την αδιαφορία των δημοτικών αρχών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχουν αναδείξει και θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν το ζήτημα των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη, των ατόμων με αναπηρίες, με πολλές παρεμβάσεις στη Βουλή και στις διοικήσεις των ιδρυμάτων Πρόνοιας, στο δήμο και την περιφέρεια. Κι επισήμανε την ανάγκη της ενδυνάμωσής τους στις εκλογές, για να δυναμώσει και η πάλη τους δίπλα στα άτομα με κινητική αναπηρία, για δωρεάν δημόσια Υγεία και Πρόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ