Τετάρτη 14 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Θέλει να ξεπλύνει το παλιό και σάπιο

Στη κατεύθυνση αναπαλαίωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού κινείται σταθερά το Ποτάμι, όπως επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά ότι στόχος του μορφώματος είναι «να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται ανανέωση στο αστικό πολιτικό προσωπικό.

«Ο κόσμος πρέπει να βάλει μια σφήνα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα» σημείωσε, βάζοντας ταυτόχρονα στόχο το Ποτάμι να αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές, προκειμένου να παζαρέψει από καλύτερες θέσεις το πόστο του στις μετέπειτα διεργασίες.

Τέλος, ζητώντας για άλλη μια φορά συνεργασίες των αστικών κομμάτων, προκειμένου να εγκλωβίσουν λαϊκά στρώματα στην πολιτική του ευρωμονόδρομου και με κυβερνήσεις ευρείας πλειοψηφίας να συνεχιστεί η ίδια φιλομονοπωλιακή πολιτική, υποστήριξε ότι «το DNA του Ποταμιού έχει μέσα του τη συνεργασία». Πρόσθεσε πως «δε θα αλλάξει τίποτα αν οι πολιτικές δυνάμεις δεν πειστούν ότι πρέπει να συνεργαστούν»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ