Παρασκευή 30 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αρχίζουν... τα δύσκολα

Ολοκληρώθηκε, χτες, στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και πλέον από αύριο Σάββατο οι διεθνείς μπαίνουν στο τελικό στάδιο, που περιλαμβάνει τα φιλικά όπου θα γίνει και το τελικό μοντάρισμα. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για την Πορτογαλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Εθνική σε έναν αγώνα ουσιαστικά... ριμέικ του τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, που βρήκε νικήτρια την Ελλάδα. Επειτα το ελληνικό συγκρότημα θα μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου θα παίξει άλλα δύο φιλικά με Νιγηρία (4 Ιούνη) και Βολιβία (7 Ιούνη).

Στη χτεσινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος έδειξε τις προθέσεις του για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Πορτογάλους, με τους πιο σίγουρους για τη βασική ενδεκάδα να αποτελούν τη μια από τις δυο ομάδες του οικογενειακού διπλού. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Από πλευράς παικτών ο Βαγγέλης Μόρας μιλώντας χτες στους δημοσιογράφους χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, ενώ τόνισε πως χρειάζεται η ομάδα να δείξει πάθος και θέληση στους αγώνες προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού μίλησε από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ οι Παπασταθόπουλος και Ταχτσίδης στάθηκαν στην ομοιογένεια της ομάδας και στο καλό κλίμα που υπάρχει στα μέλη της αποστολής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ