Πέμπτη 12 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ξεκινά το εξ αναβολής συνέδριο της ΓΕΝΟΠ

Με τη διαλυτική στάση των παρατάξεων της πλειοψηφίας - ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΕΑΜΕ (Φωτόπουλος) και των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ - και την προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πραγματικοί συσχετισμοί, ξεκινά σήμερα το 36ο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συνεργασία» (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ).

Υπενθυμίζει ότι το συνέδριο στην πραγματικότητα συνεχίζεται, αφού είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλη και διακόπηκε με ευθύνη της πλειοψηφίας μετά από μια εκφυλιστική διαδικασία δύο ημερών, στην οποία δεν έγινε καμία συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, την ιδιωτικοποίηση, την οργάνωση του αγώνα. Η μόνη συζήτηση που έγινε ήταν για το ποια θα είναι η οικονομική συνδρομή των σωματείων στη ΓΕΝΟΠ και δευτερεύοντα ζητήματα που αποπροσανατολίζουν τους εργαζομένους.

Την ίδια τακτική ακολουθούν και τώρα οι δυνάμεις αυτές, διευκολύνοντας την κυβερνητική επίθεση για την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης, τις αλλαγές προς το χειρότερο των εργασιακών σχέσεων. Ακόμα, η «Αγωνιστική Συνεργασία» αναφέρει πως, ενώ τα μέλη της ΓΕΝΟΠ είναι περίπου 16.000 και οι αντιπρόσωποι δεν έπρεπε να ξεπερνούν τους 170, οι άλλες παρατάξεις έφεραν 229 αντιπροσώπους προς νομιμοποίηση!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ