Σάββατο 14 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πειθαρχικός έλεγχος διατάχθηκε χτες για τον αστυνομικό που επιχειρούσε σε διατεταγμένη επιχείρηση σε βάρος των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Οικονομικών, με ειδικά εξοπλισμένο γάντι. Ωστόσο, με «γάντι» ή χωρίς γάντι η επιχείρηση καταστολής σε βάρος των απολυμένων καθαριστριών συνεχίζεται με τραυματισμούς εργαζομένων. Από την πλευρά της η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε διευκρινίσεις για τη φωτογραφία του αστυνομικού που φαίνεται να φορά γάντι με ειδική επένδυση κατά την προχτεσινή επίθεση στις καθαρίστριες. Οπως υποστηρίζει, από την έρευνα προέκυψε ότι το γάντι δεν έχει μεταλλικές απολήξεις. Πρόκειται για γάντι με ελαστικές κοκάλινες απολήξεις που κυκλοφορεί στο εμπόριο για αναβάτες μοτοσικλετών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα συγκεκριμένα γάντια δεν αποτελούν εξάρτημα στολής και για το λόγο αυτόν ο αστυνομικός ελέγχεται πειθαρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ και κατά άλλου αστυνομικού που υπηρετεί σε διμοιρία των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. γιατί χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι καθαρίστρια έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Επίθεση με φαλτσέτα κατήγγειλε χτες απολυμένος της ΕΡΤ. Ο Γαβριήλ Κασιμάτης, γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ, κατάγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με φαλτσέτα από δυο σεκιούριτι της ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, οι σεκιούριτι επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα κάγκελα του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής πανό για την επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ. Οταν το αντιλήφθηκαν οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο να εμποδίσουν το κατέβασμα του πανό, τότε σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ο σεκιούριτι τραυμάτισε με ένα είδος φαλτσέτας το γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ στο χέρι.

Κάηκε στη 1.30 χτες τα ξημερώματα άγνωστο άτομο στο σπίτι του που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Η Πυροσβεστική έφθασε εκεί με δύο οχήματα και έξι άνδρες και κατάφερε να ελέγξει γρήγορα τη φωτιά η οποία είχε επεκταθεί σε όλο το σπίτι. Οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ