Σάββατο 14 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Ο λόγος στα φαβορί

Τα δύο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν τον πρώτο λόγο και στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου όπου η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ονδούρα και η Ελβετία το Εκουαδόρ στην 1η αγωνιστική.

Οι «τρικολόρ», που στο άγχος τους για την κατάσταση του Ριμπερί που υποφέρει από πόνους στη μέση, προστέθηκε και το αντίστοιχο για τον τραυματισμό του Ντεμπισί, προβάλλουν ως το απόλυτο φαβορί κόντρα στην ομάδα που θεωρείται από τις πλέον αδύναμες της διοργάνωσης την Ονδούρα. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας Ντιντιέ Ντεσάν ζήτησε από τους παίκτες του τη δέουσα προσοχή, ξέροντας ότι στα πρώτα παιχνίδια υπάρχουν αρκετές παγίδες.

Η Ελβετία στην τρίτη της συνεχόμενη παρουσία σε Μουντιάλ (10η συνολικά) ψάχνει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω καθώς δεν έχει μέχρι σήμερα κάποια επιτυχία. Πλεονέκτημα γι' αυτό θεωρούνται η πλειάδα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διαθέτει αλλά και η δουλειά που έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσία του Γερμανού Οτμαρ Χίτζεφελντ στον πάγκο. Τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς περιμένουν να δουν όλοι στην Ελβετία φέτος. Κόντρα στο ιδιαίτερα σκληροτράχηλο Εκουαδόρ πάντως οι Ελβετοί θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή. Η ομάδα του Ισημερινού δείχνει να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια στηριζόμενη και στην παρουσία του Αντόνιο Βαλέντσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μειονέκτημα, πάντως, για την ομάδα αποτελεί το πρόβλημα που υπάρχει στο να ελέγχουν τα ...νεύρα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ