Παρασκευή 20 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Μπέρδεμα με Λάσμε

Το ενδιαφέρον της Ανατολού/Εφές για τον παίκτη καθιστά ρευστά πλέον τα αρχικά προγνωστικά που ήθελαν τον Παναθηναϊκό και τον Λάσμε να έχουν αίσιο τέλος στις επαναδιαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο συνεργασίας (αφού πρόσφατα αποδεσμεύτηκε). Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική ομάδα προσφέρει συμβόλαιο στον Γκαμπονέζο παίκτη 1+1 χρόνο και περισσότερα χρήματα από τους «πράσινους».

  • Προς λύση οδεύει η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Εισι Λο, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης από το ιατρικό τιμ της ομάδας, δεν έδειξαν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ΚΑΕ. Η κατάσταση του γονάτου στο οποίο είχε τραυματιστεί πέρσι, δεν ικανοποίησε τους γιατρούς του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως το τέλος της συνεργασίας μοιάζει σίγουρο.
  • Στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Δημήτρης Ιτούδης, αφού η ομάδα της Μόσχας ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψή του.

Το πρώτο βήμα για την εκτόνωση της κόντρας μεταξύ ΕΟΚ και Ολυμπιακού, σχετικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των διεθνών παικτών των «ερυθρόλευκων», έγινε στη συνάντηση που πραγματοποίησαν μεσοβδόμαδα οι δυο πλευρές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ