Παρασκευή 20 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Το ντέρμπι των κερδισμένων

Το ντέρμπι των δυο νικητών της πρεμιέρας και συγκάτοικων της κορυφής στον όμιλο, Γαλλίας και Ελβετίας, ξεχωρίζει στη 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου. Μάλιστα, οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες θεωρούνται τα φαβορί για την πρόκριση, αλλά το σημερινό παιχνίδι ίσως να κρίνει και την πρωτιά. Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, Ονδούρας - Εκουαδόρ.

Οι «τρικολόρ», που στην πρεμιέρα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-0 της Ονδούρας, παρά το ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι (και κάποιες φορές αντιαθλητικό) παιχνίδι των αντιπάλων τους, προβάλλουν ως το φαβορί και της σημερινής αναμέτρησης. Στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και η ψυχολογία είναι καλή, ωστόσο αναστάτωση προκλήθηκε από τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού τους, Ντιντιέ Ντεσάν, για κατασκοπεία στην προπόνηση της ομάδας.

Οι Ελβετοί μετά τη δύσκολη νίκη που πέτυχαν στην πρεμιέρα επί του Εκουαδόρ σήμερα ευελπιστούν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο, με τον τεχνικό της ομάδας, Γερμανό Οτμαρ Χίτζεφελντ, να δηλώνει πως οι βαθμοί μετράνε σε πρώτη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι, τη νίκη που θα τους αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης ψάχνουν Ονδούρα και Εκουαδόρ, με το δεύτερο πάντως, βάσει και της εικόνας των πρώτων αγώνων (αλλά και της διαφορετικής ποιότητας), να θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ